Ook de tweede wedstrijd van het seizoen werd door het meisjes bolwerkteam gewonnen. Tegen het sterke Pro Build Lions U18 team gaven de meiden niet veel kansen weg. De basis voor de overwinning werd gelegd in een goede verdediging en het was uiteindelijk de teamprestatie die ervoor zorgde dat de jonge meiden (gemiddeld drie jaar jonger dan hun tegenstander) ook deze wedstrijd won: 55-39.

Het was Zera Butter die met zes punten op rij de trend zette voor deze wedstrijd en BVL aan een voorsprong hielp. Na de goede start waren de meiden van het bolwerk toch even geimponeerd door de kracht van de Lions uit Landsmeer, maar verder dan een 8-11 achterstand lieten zij het niet komen. Vanaf het begin van de tweede periode (12-13) nam het bolwerkteam via de hard werkende Maxime Essenstam een voorsprong (17-16) om deze verder in de wedstrijd niet meer af te staan. Pro Build Lions kon nog tot de rust bijblijven (22-20). Maar direct in de tweede helft nam het bolwerkteam door scores van opnieuw Zera Butter afstand (30-24). Omdat vooral ook Lara Moerer en Ella Tijssen goed doorkwamen met scores en in verdedigend opzicht Sigourney Lionar de belangrijkste speelster van de tegenstanders volledig aan banden legde, groeide de voorsprong steeds verder (43-31 na de derde periode).
In de vierde periode was de wedstrijd beslist. Pro Build Lions legde zich neer bij de nederlaag en het bolwerkteam kon tevreden terug kijken op een opnieuw goed gespeelde wedstrijd waarin vooral de teamverdediging de basis legde voor de overwinning.
scores: Zera Butter (17), Ella Tijssen (12), Sigourney Lionar (6), Willemijn Kallenberg (6), Lara Moerer (5), Maxime Essenstam (4), Chanel Oschmann (4), Kirsten Siera (2), Ilva Knaap (1).