We vertrokken zaterdag 30 september vol zelfvertrouwen richting Haarlem, voor een wedstrijd tegen de Gazellen.
Een half uurtje later kwamen we aan. Daar aangekomen zagen we al dat het een leuke wedstrijd kon worden. De tegenstanders hadden er ook echt zin in.
Na het omkleden meteen warm lopen en de wedstrijd begon. De 1ste periode liep lekker; we wonnen dan ook met 21-11. Tijdens de 1ste periode bleek ook al dat we met goede scheidsrechters te maken hadden. Ze floten aan beiden kanten en zagen alles. Over de tafelaars hadden we een andere mening, onze punten werden meerdere malen tijdens de wedstrijd bij het andere team opgeschreven en fouten bij de verkeerde persoon.
De 2de periode kregen we het al wat moeilijker; we verloren met 13-15.
In de rust even geschoten en lay-ups gelopen en daarna er weer vol tegenaan.
Tijdens de 3de periode kwam onze verdediging meerdere malen in de problemen. We verloren deze periode dan ook met 14-32. De 4de periode herstelden we ons en gingen we er weer vol tegenaan. Deze periode werd dan ook met 19-16 gewonnen. Helaas was het verlies tijdens de 3de periode te groot. We konden ze niet meer inhalen en dat was jammer, want we hadden deze wedstrijd kunnen winnen!