Op 8 oktober speelde ons U-16 1 team tegen de Mosquitos uit Amsterdam. Het is een spannende wedstrijd geworden. Waarin beide partijen goed speelden. Uiteindelijk had leiderdorp verloren met 56-77. De coach vond wel dat we goed gespeeld hadden en we hadden zoals hij dat zei: een f*cking goede defense! We konden dus tevreden zijn.

Zaterdag 14 oktober. Vertrekken we om half 2 met het idee dat we gaan winnen tegen Omniworld in Almere. Na het omkleden konden we gelijk inlopen, dat gebeurde met veel energie. De tegenstanders hadden er ook veel zin in en we zagen dat het wel een moeilijke wedstrijd zou kunnen worden. De 1e periode verloren we dik met 32-11. Alles zat tegen in de 1e periode, de verdediging en de aanval. De 2e periode ging al beter, maar toch verloren we de 2e periode ook met als eindstand: 68-23.
Toen was de 1e helft afgelopen, de wil en de gedachte dat we zouden winnen was alweer verdwenen. We gingen met tegenzin de 2e helft in. De 3e periode ging goed, de verdediging en de aanval gingen veel beter. En de score van de tegenstander werd alleen maar hoger. Toen had Robin Lovink in de 3e periode 5 fouten. In de 4e periode verloren we ook dik: 31-13, en kreeg Broeno Rijnders ook 5 fouten. De eindstand van deze wedstrijd 125-50 voor Omniworld.