Zaterdag 7 oktober speelde de U10-1 zijn derde wedstrijd in Rijswijk tegen Lokomotief. Na een matig begin in de eerste en tweede kwart waarin er nog niet goed werd verdedigd werd de eerste kwart weliswaar gewonnen met 6 tegen 15. De tweede kwart werd het zelfs 13 tegen 18. Lokomotief kon goed combineren en pakte zijn puntjes mee. De ruststand was dus 19 tegen 33 in het voordeel van BVL.

In de derde kwart werden een aantal zaken “rechtgezet en gingen Jeroen, Evelien en Eliah (scoorde tweemaal schitterend ringloos met twee vrije worpen); Burhan onderschepte veel ballen en stond steeds op de goed plaats en scoorde ook. Mustafa bleef ook beter in de buurt van zijn mannetje en de U10 gaf even gas: het pakte 20 punten en Lokomotief scoorde maar tweemaal ! In de vierde periode stonden de beide Vincenten, Mathijs, Evelien en Jeroen in het veld en werd Lokomotief verder kapot gespeeld. Zij konden niet mee goed combineren, werden ook een beetje moe maar ook doordat er nu wel beter werd verdedigd. De eindstand was 71 tegen 25. De coach van Lokomotief voorspelde voor onze thuiswedstrijd dat het verschil dan minder dan 30 punten zou worden en zoniet, de coach van BVL een biertje zou krijgen. Dat aanbod nemen we natuurlijk aan !

Scores BVL: Jeroen 24 punten, Vincent 16 punten, Evelien 16 punten, Mathijs 11 punten Eliah 2 punten en Burhan 2 punten