[img]/img/nieuws/BVL U10-2 20062007 (Large).jpg[/img]

Jullie begonnen de wedstrijd rommelig, niemand bleef bij zijn directe tegenstander. Terecht vroeg de coach om een time-out. Daarna ging het beter, er werd beter verdedigd. Zij kwamen op voorsprong en het vertrouwen was er nog niet echt. Maar nadat Olivier gelijk maakte viel er wat van de ploeg af. De eerste periode ging gelijk op en eindigde in 4-4.

Hierbij gaf Emma het goede voorbeeld, zij dribbelde heel snel en scoorde makkelijk. De tegenstander deed ook wel iets, waarbij nr 75 regelmatig scoorde.
BV Leiderdorp ging opgewekt de rust in, maar de wedstrijd was nog niet gelopen.
Derde periode is het pas echt goed gegaan. Jullie speelde bij vlagen fantastisch. Soms kon er wel vier keer op de basket worden geschoten zonder dat de tegenstander wat deed. Hierbij werden de coaches van de tegenstander steeds wanhopiger. Er volgde nog punten van Chandler en Paula.

De vierde periode was meer een formaliteit, waarbij Olivier nog zes punten maakte. Jullie hebben allemaal prima gespeeld, zeker ook de “nieuwelingen” in de ploeg. Iedereen knokte voor wat hij kon. Er valt ook steeds meer lijn in het spel te ontdekken. Gefeliciteerd met deze overwinning.

Johan Anker (vader Gino)