De tweede wedstrijd van U12-2 was tegen Jump in Noordwijkerhout. De eerste periode was het voor beide teams lastig om de basket te vinden. Vooral de aanvallen van BVL gingen chaotisch en we konden vaak geen kant meer op. Mathijs was de enige van BVL die in deze periode een keer wist te scoren. Stand na de eerste periode: 4-2
De tweede periode ging het samenspel al stukken beter. Helaas gingen de ballen vaak (te vaak) mis. De tegenpartij schoot de ballen er jammer genoeg wel in. Stand na de tweede periode: 12-4.
Gelukkig bleef BVL in zichzelf geloven. De tegenpartij was maar met 7 spelers en kon daarom de derde periode maar met 4 man spelen. Deze periode moesten we dus goed gebruiken. Er werd steeds beter gespeeld. Altijd stond er wel iemand vrij en die kreeg dan ook snel de bal. Stand na de derde periode… 14-14!
De vierde periode ging het vooral om het verdedigen. Dit ging een tijd lang goed, maar toen wist de tegenpartij toch een bal in het netje te gooien. 16-14! Pas in de 9e minuut kwamen we door Mady weer gelijk te staan. Meteen daarna schoot ze er nog een bal in! 16-18. Met nog een paar secondes op de klok kreeg de tegenpartij 2 vrije worpen. Niet alleen de spelers, maar ook het publiek begon nu te zweten. 1e maal… MIS! De tweede ging er wel in. Gelukkig wist BVL de bal daarna in het team te houden en zo de winst te pakken. Eindstand: 17-18