Zaterdag 23 september was het dan eindelijk zover de 1e wedstrijd van BVL U14-3 werd gespeeld in Ter Aar tegen de Aardamse Basketball Club.
De jongens lieten een goed samenspel zien, een enkel keertje lukte het hun zelfs om zonder te dribbelen de bal bij de tegenstander door de ring te krijgen.
In de 1e minuut opende Rowan de score de 1e periode werd afgesloten met een voorsprong van 4 – 20. In de 2e periode leek het er eventjes op dat de tegenstander wat sterker terug kwam, maar ook deze periode werd beëindigd in het voordeel van BVL 4 – 11. In de 3e periode stond de versnelling bij onze jongens iets lager en kreeg de tegenstander de gelegenheid om wat meer te scoren 11 – 13. In de 4e periode kreeg de tegenstander onverwachts wat hulp, Tugay scoorde in eigen doel. Coach Glenn was onverbiddelijk en wisselde hem direct. Ook de 4e periode werd met winst beëindigd 6 – 12.
Al met al was het een verdiende overwinning 25 – 56.

Quinten, Mitch, Tugay, Guus, Fernando, Rowan, Daan, Thijs, Emre en Fred gefeliciteerd met jullie 1e overwinning.