Afgelopen zaterdag vond de eerste seizoenswedstrijd van het U10-2 plaats. Tussen al het andere Wolvengeweld aan weerszijden werkten de U10-ers (Welpen was toch wel een sprekender teamaanduiding) aan een gedegen zege. Tactisch knap uitgespeeld, zo mogen we het wel noemen. Immers, de eerste en de derde periode waren voor DAS maar periode 2 en 4 overtuigend voor onze kanjers. Niet duidelijk was of dit het resultaat was van een gedegen warming-up, het uitgekiende strijdplan van de coach of de zomertrainingen die aan deze wedstrijd vooraf gingen. Wellicht van alles wat. Wat opviel was de strijdlust, het spelinzicht en de techniek. Niet meer blind naar de basket rennen maar oog hebben voor de medespelers en fantastisch mooie ringloze scores. Hieronder volgen de feitelijkheden:

[b]De standen:[/b]
Periode 1: 4-6 (voor DAS)
Periode 2: 2-16 (voor BVL)
tussenstand: 8-20 (voor BVL)
Periode 3: 7-0 (voor DAS)
Periode 4: 2-14 (voor BVL)
Eindstand 17-34 (voor BVL)

[b]Scores:[/b]
Gino 6, Vincent 0, Olivier 10, Emma 4, Paula 0, Chandler 12, Brian 2.

Mooi verdeeld deze scores en Brian heeft in zijn debuutwedstrijd ook zijn aandeel gehad. Beter kan je het niet hebben.

[i]De U10-2 sportredactie.[/i]