Door afgelopen zaterdag met 116-28 te winnen van Jump zijn de jongens aspiranten 2 kampioen geworden. Alle wedstrijden werden gewonnen. Helaas werd één wedstrijd reglementair verloren. Zoebas dacht Kobe Bryant en Shaquille O’Neal in ons team te herkennen, en vroeg om de spelerskaarten die we niet bij ons hadden.
Coach Gerard van Zwieten had aan het begin van het seizoen de volgende spelers geselecteerd. Armand Bisoen, Bart Noordhoek, Titot Schijf, Erjohn Ocampo, Thomas Weber, Pieter Klompmaker, Roy Vlasman en Michiel van Zwieten. Nog voor het seizoen begonnen was, moest Erjohn plotseling verhuizen naar Delft en bleek Thomas door een ernstige knieblessure niet te kunnen spelen. Toen bovendien bekend werd dat Michiel van Zwieten vast ging “banken” bij de aspiranten 1 werden snel drie mini’s als bankspeler toegevoegd. De mini’s, Vincent Antes, Boris Crama en Raoul Koopmans waren niet alleen snel, maar bleken ook zeer balvaardig. Na een paar maanden werd hun gebrek aan centimeters ruimschoots goed gemaakt door de komst van Bastiaan Doeven. Een reus van 190 centimeter en nog volop in de groei.
Zo ontstond onverwacht een team dat aardig in balans was. Het team van “Lange Bas en Boris C”.
De laatste wedstrijd werd dus dik gewonnen. Bij rust (42-17) was invaller coach Paul Crama toch nog niet tevreden. De heren speelden niet geconcentreerd. Het moest beter. En dat gebeurde. Het tempo ging omhoog, er werd beter verdedigd en er werd vooral meer samengespeeld. Resultaat, de tweede helft werd even met 74-11 gewonnen. Eindstand 116-28.

Iedereen heeft gescoord:
Vincent Antes 14, Armand Bisoen 26, Boris Crama 12, Bastiaan Doeven 22, Pieter Klompmaker 16, Bart Noordhoek 14, Titot Schijf 6, Roy Vlasman 6.