De mini’s2 sloot het seizoen prima af door met 102-21 van Waddinxveen Flyers te winnen. JM2 is uiteindelijk 2e geworden, met alleen een nederlaag uit tegen Lokomotief. Vandaag speelde de JM2 zonder Dylan en coach Femmy en nam “gelegenheidscoach” Ramon het team over.

De eerste 5 Mike, Bobby, Dylan, Rowan en Roeland moesten eerst even wennen aan het samenspelen,de organisatie was nog even zoek, maar door goed te verdedigen werd eenvoudig een 22-13 voorsprong genomen in de 1e periode.

In het 2e kwart werd de verdediging nog beter uitgevoerd door Mike, Bobby, Jimmy , Fabio en Floriaan en het werd een heuse “run and gun”-wedstrijd, via prima steals werden ballen gauw afgepakt en via passes werd de vrije man snel gevonden, de 2e periode werd met 31-4 afgesloten en we gingen rusten met 53-17, zouden we de 100 halen ?

In het 3e kwart bleef de verdediging uitstekend, terwijl Dennis, Rowan, Roeland, Fabio en Floriaan toch wel enigzins vermoeid waren van het hele veld verdedigen, maar de spelers bleven prima doorgaan en gaven alles om toch weer die bal in hun bezit krijgen, alleen de vrije kansen werden wat minder goed afgerond, daardoor eindigde deze periode “slechts” in 14-3, maar de Waddinxveen mini’s waren mentaal gebroken en daar profiteerde de mini’s 2 in de 4e periode van.

In het laatste kwart leek het wel of de mini’s 2 weer volop energie hadden, wat vooral opviel was hoe goed het team kan samenspelen; het meegereisde supportsvak van de tegenstander dacht dat we truukjes (?) uithaalden omdat we op elke plek verschenen of constant in de verdediging van man wisselden (?), tsja dan moet je als team toch wel heel goed spelen als de tegenstander dingen ziet, waar WIJ echt geen idee van hebben dat WIJ die doen !!! Maar het moet nogmaals gezegd worden: JM2 is in een halfjaar tijd enorm gegroeid en het is daarom jammer dat de competitie veel te kort is geweest. Mike, Dennis, Bobby, Jimmy en Floriaan (en later Fabio) rolde Waddinxveen Flyers in de 4e periode geheel op, Jimmy scoorde het 100ste punt (trakteren Jimmy !) en bij het eindsignaal was het: 102-21 (33-0!)

Prima seizoen Mike, Bobby, Dylan,Rowan, Jimmy, Fabio, Floriaan, Dennis en bankspelers Isaiah en Marco, de toekomst voor de groep U14 (nee, geen duikboot maar: Under 14) ziet er goed uit ! De statistieken van John Frederikstad: Mike (32), Bobby (30), Rowan (11), Dennis (9), Jimmy (8), Fabio (6), Floriaan (4) en Roeland (2). Alle spelers gescoord !