Dat het een moeilijke wedstrijd zou worden hadden we wel verwacht. SV Argon heeft immers laten zien dat ze moeilijk te verslaan zijn. Kijk maar naar de stand op dit moment. Snelheid, kracht, spelinzicht en scorend vermogen, ze lijken het allemaal te hebben. Niettemin gingen onze welpen met leeuwenmoed het veld in. Elke welp was er klaar voor, na een goede warming up en een krachtige peptalk door de coaches (helaas ontbrak een scheidsrechter, Wenneke ???, waardoor Renske in moest vallen en gedwongen was onpartijdiger te zijn dan ze eigenlijk wilde) en hupsakee, het veld in.

De eerste periode 4 – 10. Kortom, niet onoverbrugbaar en bovendien iedereen stond gewoon goed te spelen.

De tweede period 2 – 7. Nog steeds niet echt een probleem al zou het wel moeilijker gaan worden. Onze dappere welpen werden echter niet weggespeeld. Ze vonden elkaar ook gemakkelijk en je ziet dat trainen vruchten afwerpt. Genoeg kansen onder de basket, maar er gingen er eenvoudigweg te weinig in.

Dan de derde periode. Het licht ging uit. Verdedigen werd een moeilijk verhaal, aanmoedigingen hielpen niet meer en SV Argon deed er nog een schepje bovenop. Stand van deze periode 0 – 16. Auw, ai, dat doet pijn. Dat de vierde periode dan nog 2 – 10 wordt is slechts voor de statistieken. Eindstand 8 – 43. Nou ja, uithuilen en opnieuw beginnen. Hopelijk blijft het team nog bij elkaar zodat ze samen sterker kunnen worden.

Het was weer een heerlijke middag en iedereen heeft lekker gebasketbald.