Afgelopen zaterdag 15 oktober speelden de welpen van BVL hun uitwedstrijd tegen de Woodpeckers in Houten. Thuis waren de Woodpeckers verslagen dus we gingen met een goed gevoel naar Houten. Gino, Olivier en Thijs waren door de vakantie niet aanwezig en dat bleek van invloed !
Het eerste kwart kwamen we op voorsprong door scores van Mathijs. Emma en Paula, de dames in ons team deden erg hun best en we begonnen de tweede kwart met een stand van 2 – 6 . Maar toen kwam nr. 18 van Houten in het veld en die had er zin in; in totaal scoorde hij die wedstrijd 16 punten (de helft van de uiteindelijke score) Ernesto en Vincent deden erg hun best; toch bleef de snelle Woodpecker scoren. De tegenstander liep in het derde kwart uit naar 24-12 . Toch lieten Mustafa en Chandler zich niet ontmoedigen en bleven vechten als wolven. Gelukkig kwamen we het laatste kwart weer terug en we naderden de tegenstander tot 27 – 20. De wedstrijd eindigde in een stand van 33 -20.
Dit geeft helemaal niets want we zijn bezig basketball te leren en daar hoort ook verliezen bij. We doen allemaal erg ons best en spelen met veel inzet en dan komt het winnen vanzelf. We gaan nu een weekje vakantie houden en na de herfstvakantie pakken we de training weer op. Op zondag 30 oktober spelen we een uitwedstrijd tegen de Cangeroes in Utrecht en ik zou willen eindigen met: Utrecht uit: altijd lastig !!

[b]Score’s BVL:[/b] Emma 6 punten, Mathijs 10 punten, Ernesto 2 punten, Vincent 2 punten en Chandler 1 punt