De eerste wedstrijd van de benjamini’s 2 konden er weinig spelers mee doen. Gelukkig kregen we hulp van Marco, Jeroen, Robin en Kenneth. Ze speelden uit in Leidschendam tegen Gymnova.
Voor Kenneth en Alberto was dit hun eerste wedstrijd.

De eerste periode begonnen we met Marco, Alberto, Maddy, Jeroen en Basri. Het begon allemaal erg onrustig. Leiderdorp en Gymnova kregen beiden veel kansen maar maakten daar geen gebruik van. Veel lay-ups en schoten gingen mis. De score van het eerste kwart werd dan ook 6-2 voor Gymnova

Het tweede kwart speelden Alberto, Kenneth, Murat, Robin en Mathijs. Alberto kwam er telkens tussen en kreeg de bal vaak in handen. Dit lukte Murat ook een aantal keer. Robin werd vaak goed aangepasst onder de basket, maar het lukte niet vaak om de bal in het netje te krijgen. Daardoor werd ook deze periode verloren met 20-7.

Na de rust was iedereen er helemaal klaar voor om verder te gaan. Marco, Jeroen, Basri, Robin en Mathijs kwamen erin. Ze beginnen meteen goed. Jeroen had een aantal mooie schoten, de layups van Marco begonnen goed te komen en Basri kreeg allemaal ballen te pakken. Robin was weer vlug naar de basket en stond daardoor veel vrij. Deze periode werd dan ook gewonnen met 10-11.

De vierde periode bleef het goed gaan, Alberto kon aardig wat ballen pakken, Maddy pakte de bal goed op, Kenneth verdedigde goed, Jeroen en Murat kregen ook veel ballen te pakken. Er werd nog even gewisseld en het bleef goed gaan, deze periode wonnen ze ook met 10-16.

De jongens hebben allemaal goed gespeeld en hun best gedaan, als ze iets eerder in vorm waren gekomen hadden ze zeker kunnen winnen!Nu hebben ze net met tien punten verloren; 46-36

[b]Scores:[/b]
Robin – 11
Marco – 8
Jeroen – 7
Mathijs – 4
Alberto – 4
Maddy – 2