Het schoolbasketballtoernooi 2005 is in de afgelopen 2 weken gespeeld en wederom kan men van een groot succes spreken. In de voorrondes streden 11 jongensteams en 9 meisjesteams om een plaatsje in de finale. Uiteindelijk kwalificeerden zich 7 scholen met 6 jongensteams en 4 meisjesteams. Al direct bij aanvang van de eerste wedstrijden kon men zien dat iedereen zijn of haar uiterste best deed om zo hoog mogelijk te eindigen. Werden de voorrondes al fanatiek en enthousiast gespeeld, het leek in de finalewedstrijden of er nog een schepje bovenop gelegd werd. Tientallen deelnemers werkten hard in het veld en al evenzoveel supporters stonden er aan de kant om hun favoriete team aan te moedigen. In al dat enthousiasme was het voor de scheidsrechters vaak moeilijk om de wedstrijden strak te leiden. Studenten van het ROC en scheidsrechters van BVL hartelijk dank voor jullie inzet en aanwezigheid. Nadat alle spannende wedstrijden gespeeld waren mochten de voorzitter van BVL, Michael Breel, en de wethouder van de gemeente Leiderdorp, Victor Molkenboer, de prijzen aan de winnaars uitreiken. Alle deelnemers van harte gefeliciteerd !
Jongens
1e plaats Leeuwerik
2e plaats Bolwerk
3e plaats Kastanjelaan
4e plaats Elckerlyc
5e plaats Hobbit Heelblaadjespad
6e plaats P.W.Alexander

Meisjes
1e plaats Kastanjelaan
2e plaats Bolwerk
3e plaats Hobbit Heelblaadjespad
4e plaats Schakel

Zie hier de foto’s van de trotse kampioenen.
[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/DSC00441.JPG[/img]
[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/jongens.jpg[/img]