De mini’s 1 moesten tegen Jumpers in Den Haag spelen. Een tegenstander waarvan bekend is dat het fysiek kan spelen. Maar toch ging het team met enig zelfvertrouwen op pad. Ze hadden immers in de thuiswedstrijd ruim gewonnen van dit team.
Coach Gerard drukte zijn spelers op het hart geconcentreerd te spelen om zo snel mogelijk afstand te nemen van Jumpers. De eerste periode lukte dat prima. Veel rebounds en een groot aantal dunks! Later staat Leiderdorp inderdaad op voorsprong. David liet zien dat hij in rap tempo een goede basketballer is geworden. Tomas pakte veel rebounds en door goed aangespeeld te worden door Michiel en Armand kon hij ook veel drives maken. Daarnaast konden Roy en Diederik regelmatig op de break naar de vijandelijke ring. Een grote voorsprong met rust was het resultaat: 13-25.
De derde periode werd gekenmerkt door onsportief gedrag van de scheidsrechter waar Leiderdorp zich, terecht, over opwond. Zelf zo erg dat coach Gerard van Zwieten een technische fout kreeg. Het was aan de scheidsrechter te danken dat Jumpers in deze periode tot 1 punt! terug kwam ondanks het stevige verdedigen van Pieter en het goed opzetten van het spel door Willemijn.
De vierde periode gingen de Leiderdorpers sterk gemotiveerd het veld in. David kreeg de bal drie keer in de buurt van de ring en maakte dit met evenzoveel dunks af. De organisatie was weer terug ondanks het niet altijd correcte fysieke spel van Jumpers en zelfs de scheidsrechter kon hier niets aan veranderen. Snelle aanvallen, blocks en rebounds waren teveel voor Jumpers. Dat er een groot mentaliteit verschil is tussen de beide verenigingen werd ook duidelijk gemaakt door de nummer 14 van Jumpers, het kleine broertje van de scheidsrechter, spugen na de wedstrijd. Bah! Maar de ultieme wraak was natuurlijk de winst met 37-53. Ook dit team is een van de vele BVL teams dat voor het kampioenschap gaat.