Afgelopen weekend speelden de jongens kadetten tegen Zoetermeer. Het bijzondere aan deze wedstrijd was de afwezigheid van Wouter v.d. Eng die meespeelde met zijn team in Alphen en het niet meespelen van een aantal jongens omdat die bij Zoetermeer spelen. Eigenlijk een onderlinge wedstrijd dus. De wedstrijd begon heel rommelig en over en weer werd veel balverlies geleden. De snelheid kwam de nauwkeurigheid niet ten goede. Een eerste periode stand met een schamele 10-16 voor Leiderdorp was het resultaat. De tweede periode kwam er een beetje meer structuur in en Leiderdorp vergrootte, ondanks het matige spel, geleidelijk haar voorsprong.
In de tweede en derde periode wisselde Leiderdorp veeelvuldig door en moest Zoebas het vooral hebben van enkele leuke individuele acties. Geen briljante wedstrijd van beide partijen. De scheidsrechters gingen daar overigens moeiteloos in mee. Op afstand de slechtste die we deze competitie gezien hebben. Aardig om te zien dat Leiderdorp ontevreden was over het vertoonde spel en Zoebas tevreden was. En dit met een 45-68 overwinning van Leiderdorp! Met andere woorden de overmacht van Leiderdorp in deze poule lijkt te groot.