Het heeft 3 wedstrijden geduurd maar eindelijk daar is tie dan: de eerste overwinning, een fantastische 63-37 overwinning op het Delftse DAS. De Benjamini’s 2 die nu 2 klasses hoger spelen dan het afgelopen jaar, wisten dat ze het in deze klasse erg moelijk zouden krijgen, de balsnelheid en fysieke felheid zijn dingen waar ze nog aan moesten wennen, maar die periode kunnen we afsluiten: de Benjamini’s are back in town! In een hoog tempo werd DAS vastgezet en via snelle breaks en goede lay-ups werd er al gauw een gat geslagen, met name het samenspel van Marco, Isaiah, Jimmy, Luuk en invaller Michiel was om van te smullen, overtuigend werd de periode afgesloten met 22-6. In de 2e periode ging het even iets minder en verslapten we enigzins maar dankzij scores van Rowan sloten Marco, Michiel, Evelien (ook invaller) en Tycho de 2e periode met een 28-18 tussenstand. De pauze gaf ons weer genoeg energie en dus vlogen Isaiah, Jimmy, Evelien, Tycho en Luuk weer uit de startblokken en scoorden er weer lustig op los en liepen we weg van DAS: 49-23. In de 4e periode gingen we de overwinning toch al een beetje vieren met o.a. een radslag van Marco(?!) en een verdediging die enigzins verslapte, toch konden de DASsers niet dichterbij komen en eindigde de wedstrijd in 63-37. Laat de volgende tegenstander maar komen, de Benjamini’s 2 kunnen voorlopig weer alles aan! Scores: Isaiah (22 en een zakkie chips rijker); Michiel (12); Marco, Rowan en Luuk (6); Evelien (5); Jimmy (4) en Tycho (2): ALLE spelers hebben gescoord, klasse! Michiel en Evelien, bedankt voor het invallen!