Vandaag was er weer het inmideels traditionele nieuwjaarstoernooi voor welpen, benjamins en mini’s. Opnieuw was het een succes en hebben de kinderen heerlijke wedstrijden gespeeld en zich prima vermaakt in de kantine. Dat het een succes kon worden, was vooral ook te danken aan de vele vrijwilligers die hulp boden bij de spelletjes en de wedstrijden.
In willekeurige volgorde een applaus en bedankje voor: de ouders die geholpen hebben bij de spelletjes in de kantine; Bert Klompmaker voor de wedstrijdleiding; Yvonne, Anouk, Aniek, Renske, Maaike, Marjolein, Shirley, Anneloes, Iris, Gitta, de jongens aspiranten en kadetten voor de vele wedstrijden die zij hebben gefloten (klasse !!): Matthijs, Jasper, Glenn, Kay, Kevin, Robin, Fabio, Mark, Rennie, Sven, Michael. de meiden Renske, Birgitte, Zoe, Patience, Nicole, Steffie, Miranda; de coaches, Paul, Ramon, Wichard, Anouk, Jeanette. De jongens mini’s voor het scoren: Diederik, Willemijn, David, Michiel, Thomas, ENZOVOORTS.

Ik vergeet er ongetwijfeld nog velen. Maar het was weer erg fijn op jullie te kunnen rekenen. Een mooie start van het nieuwe jaar!