BVL doet vanaf januari 2005 een beroep op uw actieve inzet tijdens de thuiswedstrijden van uw kind(eren). Wij zien als bestuur geen andere mogelijkheid meer om alle wedstrijdtaken, die de vereniging heeft, uit te voeren zonder de ouders hierin direct te betrekken.
Concreet betekent dit dat u vanaf de start van de tweede competitiehelft op 22 januari 2005, de taak als tijdwaarnemer kunt krijgen bij een thuiswedstrijd van uw kind. De rol van de ‘timer’ bestaat uit het aan en uit zetten van de wedstrijdklok. Over het algemeen gebeurt dit op het moment dat de scheidsrechter fluit.
In de clubkrant die op 17 januari 2005 verschijnt, vindt u een overzicht van alle taken bij een wedstrijd. Ook die van de ‘timer’. Kijk wanneer deze taak is ingepland.
In de clubkrant vindt u meer informatie over de taken van de tijdwaarnemer.
Overigens, gezien het aantal te spelen thuiswedstrijden en het aantal spelers per team, staat vast dat elke ouder per competitiehelft in principe niet meer dan één keer ‘timer’ hoeft te zijn.
Met vragen over deze brief kunt u terecht bij de coach van het team van uw kind, of bij een van de leden van het bestuur.