Afgelopen weekend stonden de meiden in Arnhem voor de eredivisiewedstrijd tegen Arnhemiaeagles. Met een zeer smalle selectie, Roos koos voor een wedstrijd van Zoebas Dames!, werd de strijd aangebonden. De eerste score was voor de thuisspelende ploeg maar daarna was het snel gedaan. Individueel waren de Leiderdorpse meiden een klasse beter. In hoog tempo werd er gespeeld en stond er na tien minuten de stand 13-30 op het bord.
De Eagles konden alleen indruk maken door het fanatieke publiek en vele harde fouten die ze maakten. Leiderdorp ging gewoon door en alle zeven speelsters kwamen in het veld. Scheidsrechters gingen nog een beetje compenseren ten gunste van de Eagles maar dat kon Leiderdorp ook niet uit evenwicht brengen. Het was iedereen duidelijk; Leiderdorp zou hier gaan winnen. Met de rust was het 25-50 voor Leiderdorp.
In de derde en vierde periode werd er gas teruggenomen en kregen de bankspeelsters nog meer speeltijd. Geen bijzonderheden meer in deze overigens sportieve wedstrijd. Een slordig gespeelde wedstrijd van Leiderdorp met een eindstand van 50-84. Toch lekker om het jaar mee af te sluiten.
Scores; Birgitte Neuteboom 1, Andrea Fung 3, Nicole Hoogeveen 4, Kirsten van Haver 8. Anouk Breel 31 en Corinne Manuputty 37.