[img right]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/highfive_logo.jpg[/img]

In deze rubriek stellen BVL-leden zich voor door 5 vragen te beantwoorden.
Jong, oud, speler, recreant, trainer, scheidsrechter, man, vrouw of bestuurslid, kortom iedereen komt in aanmerking om via deze rubriek bekend te worden.

De volgende die we voorstellen is Ria de Graas…..

[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/high_five_riadegraas.jpg[/img]

Ria speelt anderhalf jaar bij de dames recreanten en is (mede)verantwoordelijk voor de ledenadministratie bij BVL.

[b]1. Waarom basketbal?[/b]
“Ik moest van mijn kinderen, Bastiaan en Jochem. Zij spelen al jaren bij BVL en toen er een dames recreantengroep werd opgezet vonden zij dat ik daar uitermate geschikt voor was. Ik ben niet de grootste ster van de vereniging, maar een beetje beweging kan natuurlijk geen kwaad. En ja, de derde helft na afloop wil ik echt niet missen.”

[b]2. Verder nog hobby’s, van welke muziek hou je?[/b]
“Eigenlijk heb ik best wel veel hobby’s. Ik lees graag detectives. Ik fiets veel en een stevige wandeling ga ik ook niet uit de weg. Op vakanties zul je me niet lui aan het strand zien liggen. Onlangs ben ik nog met Bastiaan naar Rome geweest. Prachtige stad om te ontdekken. De muziek van mijn kinderen hoeft voor mij niet . Alledaagse muziek vind ik niet erg, als het maar rustig is.”

[b]3. Wat wil je worden later?[/b]
“Oma natuurlijk. Ik heb trouwens een heel leuk beroep. Veel mensen denken dat het geen serieuze baan is, maar ik doe het nu toch al 13 jaar. Ik ben bierproefster bij de bekende brouwerij in Zoeterwoude. Ik kan zo’n 56 smaken herkennen. Elke ochtend krijg ik wat biertjes om te proeven, ’s middags maak ik daar rapporten van. Die gegevens worden gebruikt voor onderzoek. Ik denk dat ik elk biertje dat op de wereld te krijgen is, weleens heb geproefd. Overigens drink ik ook graag wijn, bij voorkeur droge witte.”

[b]4. Van wat voor eten en drinken hou je?[/b]
“Pasta, het liefst elke dag. En drop. Niet tegelijk natuurlijk. Over de drank hebben we het al gehad.”

[b]5. Heb je het naar je zin bij BVL, moet er nog wat verbeteren?[/b]
“In onze groep is het supergezellig. Daar kijk ik elke keer weer naar uit. Trainer Gijs (de Weerd) doet het prima. Het tafelen bij de wedstrijden van Jochem en Bastiaan vind ik ook altijd leuk om te doen. Ik heb het dik naar mijn zin bij BVL.”

[b]Eerdere high-five:[/b]
[url=https://www.bv-leiderdorp.nl/?artikel=181]Renske Kleiss[/url]
[url=https://www.bv-leiderdorp.nl/?artikel=173]Glenn Schijf[/url]
[url=https://www.bv-leiderdorp.nl/?artikel=166]Mike vd Vlist[/url]