De basketballers van Leiderdorp kregen dit weekend de selectie van Goba op bezoek. Leiderdorp ligt de afgelopen weken aardig op koers gezien de ruime overwinningen en er wordt reikhalsend uitgekeken naar sterkere tegenstanders om eens te ontdekken wat het team waard is als het onder druk komt te staan. Leiderdorp startte zoals gewoonlijk furieus met snel spel van Riben en Edwin, onder de borden Kevin en Wouter en Peter met het schotje randje bucket. De eerste periode was gelijk al veel te veel voor Goba. Met name Riben Lewis en Wouter Breel waren niet te stoppen. Na 10 minuten stond er 25-5 op het bord en de coach Ben Ponsioen kon makkelijk doorwisselen in de tweede periode zonder dat het erg veel uitmaakte. De lengte van Goba had niets in te brengen onder de borden en de Leiderdorpse guards waren veel te snel. In deze periode vond Kevin Lovink met regelmaat het netje op assists van Edwin v.d. Werff. De defense werd een beetje losgelaten zodat Goba toch nog tot een redelijke score van 14 punten in een kwart haalde. Met rust stond het 53-19 en Leiderdorp zat op planning om de 100 weer te halen.
De derde periode werd direct duidelijk gemaakt dat Leiderdorp de 100 wilde halen. De basis speelde een scherpe defense en snelle aanvallen. In deze periode plaatste Wouter Breel zijn onderhand traditionele dunk in de wedstrijd en kwamen Peter van Schie en Rutger Wijnbelt ook tot scoren. Praktisch alle rebounds waren voor Leiderdorp zodat Goba ook weinig tweede kansen kreeg. Daarnaast kreeg Goba ook nog een behoorlijk aantal blocks om de oren. Periode stand 86-32.
De vierde periode werd er een beetje gas terug genomen en speelden Wouter v.d Eng, Jim van Zijl en Roald Montesant met gemak de wedstrijd uit. Onderhand was het team van Goba ingestort en dat werd er niet beter op door het onderlinge commentaar. Eindstand 104-42 voor Leiderdorp.
Scores; Roald Montesant en Peter v. Schie 2, Wouter v.d Eng 3, Jim v. Zijl en Rutger Wijnbelt 4, Edwin v.d. Werff 12, Riben Lewis 19, Kevin Lovink 28 en Wouter Breel 30.