[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/bj01_kampioen_team.jpg[/img]

Staand v.l.n.r.: Bobby de Jong, Lotte Broers, Dylan Meijer, Boris Crama en Isaiah Libanon
Zittend, gehurkt of liggend v.l.n.r.: Michiel Jacobi, Marco van Winkel, Vincent Antes, Mike van der Vlist.

Eerst uit tegen Rotterdam. Het team kwam niet sterk uit de startblokken. De discipline waarmee we alle voorgaande wedstrijden zo ruim wonnen was even zoek. Pases kwamen niet aan, schoten “vielen” niet en er werd niet goed verdedigd. De coaches, Paul Broers en Paul Crama hadden wat time-outs en goede gesprekken nodig om iedereen weer op het juiste pad te krijgen. Ook op de goed bezette tribune werden wat zweetdruppeltjes weggepoetst. De champagne stond al koud, tientallen camera’s stand by, maar op een kampioensfeestje zonder overwinning had niemand gerekend.

Gelukkig werd er in het derde en vierde kwart weer gespeeld als vanouds.
De bal ging weer rond, er werd weer verdedigd en niet gehaast geschoten.
Op de tribune keek men weer ontspannen… de BVL-vlag ging omhoog, de champagne werd klaargezet. Het laatste fluitsignaal….eindstand: 47-29.
De zaal werd bijna afgebroken van vreugde. Medailles voor het hele team.
Ongeslagen kampioen. Gefeliciteerd!

Na een frisse douche weer met z’n allen op de grond en richting de Bloemerd waar de culinaire kwaliteiten van Ed werden beproefd.
Moet nog even vermeld worden dat dit team inmiddels een leuke hechte groep is geworden. De kern speelt al vanaf de eerstejaars welpen bij elkaar. Daar komt bij dat de ouders altijd enthousiast op de tribune aanwezig zijn. Enkele van hen zijn ook gaan basketballen of doen inmiddels iets anders binnen de club. Een groep om trots op te zijn!

[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/bj01_kampioen_feest1.jpg[/img]
[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/bj01_kampioen_feest2.jpg[/img]
[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/bj01_kampioen_feest3.jpg[/img]