De ploeg van coach Gerard van Zwieten speelde afgelopen weekend tegen zoetermeer. Ze moesten het doen zonder Willemijn die voorlopig nog niet kan spelen vanwege haar blessure. Een gebroken pols. Onder de leiding van een uitstekend fluitende scheidsrechter nam Leiderdorp direct het initiatief. Met veel pressie bracht het de tegenstander tot wanhoop. De vele rebounds van Tomas, de snelle drives van Armand, het sterke solide spel van Michiel, de denderdunks van David, de snelle scores van Roy, de onverzettelijke Pieter onder de ring, de mooie schotjes van Diederik en de onnavolgbare dribbels van Raoul waren voor Zoebas veel te veel. Na een sportief gespeelde wedstrijd stond dan ook de monsterscore van 31-106 voor Leiderdorp. In deze competitie is alleen Lokomotief een maatje te groot voor dit team. Maar als het team zo doorgaat en door de letterlijk en figuurlijk groeiende David zal Lokomotief in de tweede helft van de competitie moeten oppassen.