Dit weekend speelden de Kadetten tegen de Rayon West selectie. Helaas is het krachtsverschil in hun poule zo groot dat er al uitgekeken wordt naar de tweede helft van de competitie met nieuwe tegenstanders. Toch eerst deze competitie afmaken is het motto. De basis 5 bestaande uit Riben Lewis, Wouter Breel, Peter van Schie, Edwin v.d. Werff en Kevin Lovink liet vanaf de eerste minuut de tegenstander kansloos. Niet alleen aanvallend niet te stoppen maar ook verdedigend niet te passeren. De stand na het eerste kwart was rampzalig voor het Rayonteam 26-4 voor Leiderdorp.
In de 2e minuut van het tweede kwart zette Wouter Breel met een tweehandige denderdunk de stand op 32-4 waarna de coach Kostka Perlada de wisselspelers veel speeltijd gaf. Dus de basisvijf op de bank en Roald Montesant, Rutger Weinbelt, Jim v. Zijl, Kaj v.d. Vlist en Raymond Schijf in het veld. Ondanks redelijk spel kon in deze fase het Rayonteam regelmatig tot scoren komen. Ruststand 40-17.
Derde kwart weer met de basis gestart en Riben rondstrooide met passjes naar de lange mannen en Edwin een heel mooie pass gaf aan Wouter voor een fraaie allyhoop. Verdedigend ook weer helemaal scherp zodat het 8 minuten duurde voordat het Rayonteam weer tot scoren kwam. Bij 58-19 werd weer vlot doorgewisseld zodat iedereen zijn minuten kreeg. Prima ervaringen voor de bankspelers. Derde kwart 65-26.
Deze wedstrijd was natuurlijk allang gespeeld en het vierde kwart werd bijna plichtmatig uitgespeeld. Eindstand 72-38.
Scores: Jim, Rutger en Raymond 2, Peter en Edwin 6, Kaj 7, Riben en Kevin 10 en Wouter 27 punten.
Het team is prima in balans. De combinatie van snelheid, techniek en lengte is voor veel tegenstanders teveel. Toch zal pas tegen betere tegenstanders blijken wat dit team in huis heeft.