Afgelopen zondag moesten de jongen spelen tegen het selectieteam 90 van het Rayon. In de wetenschap dat zij niet het enige team met monster uitslagen zijn, zie verslag benjamini’s, waren ze extra gemotiveerd. Deze tegenstander had al enekel goede resultaten geboekt dus opletten. Kevin en Wouter E waren niet aanwezig dus inside moest Wouter B veel werk verzetten. Na een gelijk opgaande eerste kwart gaven de jongens gas en stonden ze in een mum van tijd 20 punten voor. Met name Riben en Wouter waren moeilijk te stoppen voor de tegenstanders. Peter, normaal een scherpschutter, had een wat mindere dag maar Kaj en Edwin speelden een prima pot.
Derde en vierde periode was hetzelfde beeld. Riben bleef voor veel dreiging zorgen, scoorde zelf of passte uitstekende naar de vrije man. Een eindstand van 55-94 voor Leiderdorp.