[img right]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/highfive_logo.jpg[/img]

In deze rubriek stellen BVL-leden zich voor door 5 vragen te beantwoorden.
Jong, oud, speler, recreant, trainer, scheidsrechter, man, vrouw of bestuurslid, kortom iedereen komt in aanmerking om via deze rubriek bekend te worden.

De eerste die we voorstellen is [b]Mike van der Vlist..[/b]

Mike is 10 jaar en al bijna 5 jaar lid van BVL. Hij heeft 3 jaar bij de welpen meegedaan (is dus heel jong begonnen) en speelt nu in Benjamins 1.

[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/high_five_mikevdvlist.jpg[/img]

[b]1. Waarom basketbal[/b]
“Door mijn broer, Kaj, die nu bij de kadetten speelt. Vroeger, toen ik klein was, ging ik altijd mee kijken als hij moest spelen. Mijn vader was coach van z’n team. Ik vond het leuk en ben toen ook lid geworden. Ik wil net zo goed worden als Kaj. Ik kick ervan om een hele mooie lay-up te maken.”

[b]2. Verder nog hobby’s, van welke muziek hou je?[/b]
“Ik doe ook nog aan jiu jitsu en judo. Dat is best veel. Helaas kan ik daardoor ook niet op vrijdag basketbaltrainen. Ik ben elke dag met sport bezig. Muziek? Hardrock vind ik gaaf. Metallica!”

[b]3. Wat wil je worden later?[/b]
“Topbasketballer, dat zal erg mooi zijn. Maar ik weet het eigenlijk nog niet. Ik zit nog op de lagere school. Ik heb er eigenlijk nog niet over nagedacht.”

[b]4. Van wat voor eten en drinken hou je?[/b]
“Tomaten. Echt, die vind ik heerlijk. Niet in soep of sap. Gewoon, verse tomaten. In een salade met tonijn bijvoorbeeld.”

[b]5. Heb je het naar je zin bij BVL, moet er nog wat verbeteren?[/b]
“Ik speel in een leuk team. Met Boris, Vincent, en Bobby speel ik al heel lang en winnen we veel. Ik wil nog heel lang blijven basketballen. Of er nog wat moet verbeteren? Ja… meer vrije worpen trainen. Dat vind ik moeilijk.”