[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/TRbasketballclinic.jpg[/img]

Zaterdag 27 december hebben de benjamini’s Boris (Crama), Philip (van Houwelingen), Raoul (Koopmans) en Vincent (Antes) meegedaan aan de T.R. Basketball Clinic.
Vroeg op, want om 09.00 uur moesten ze zich al melden in Overveen. Daar stonden diverse (ex) eredivisiespelers en –speelsters klaar om ze de fundamentals van het basketbal te leren. Het werd een “superdag”.
Dribbelen, schieten, voetenwerk…. de hele dag door.
Er deden ongeveer 60 spelers mee aan de clinic, vandaar waarschijnlijk dat Philip wel een half uur langer dan Raoul op z’n broodje kroket moest wachten tijdens de lunch. Ondanks dit ongemak hadden ze het reuze naar hun zin.
Boris en Vincent werden aan het eind van de dag ook nog eens gekozen om in het “All Star Team” mee te spelen tegen de trainers. Dolle pret maar wel zeer vermoeiend. Er werd vet gedunkt door de trainers maar Vincent en Boris wisten ook te scoren. Om 17.00 uur was het afgelopen en werd Vincent nog beloond met een prijs voor de meest positieve speler. Vandaar de “muts” op de foto.