[url=http://www.cojones.nl][img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/bvl_bbq_1.jpg[/img][/url]

Afgelopen zaterdag was er weer het traditionele eindfeest. Onderlinge wedstrijden en ouder-kind wedstrijdjes waar een ieder heel veel plezier aan beleefde. Heel wat ouders zijn verrast door de snelheid en trefzekerheid van hun kind. Want vanaf de kant ziet het er toch iets simpeler uit, he papa’s en mama’s? Daarentegen weten de jongens junioren/kadetten weer hun plaats en kunnen volgend jaar weer eens proberen of ze zich kunnen meten aan de senioren. Als dit nog langer duurt is de kans groot dat enkele heren senioren dit met rolator zullen moeten doen. Dames 2 loopt waarschijnlijk al achter de rolators want die hebben zich niet laten zien. Dames, jullie hebben wat gemist.

DE BBQ
Na de welverdiende douche stortte iedereen zich op de gereedstaande barbeque’s die vanaf dat moment continue bezet waren. Het weer werkte mee waardoor we toch heel lang buiten konden zitten en het vlees met de nodige alcoholica wegspoelden.

COACH VAN HET JAAR
Ook dit jaar is er een coach van het jaar gekozen. Het is Frans Langezaal van Jongens Kadetten 2 geworden. Niet alleen is dit team kampioen geworden maar ook de omstandigheden waren zeer bijzonder. Frans nogmaals Van Harte!

FEEST!
Na de uitstekende barbeque startte het licht en geluidteam met swingende muziek. Er bleven veel mensen tot in de late uurtjes dansen en hossen. Er gaan zelfs geruchten dat er tijdens het feest romances zijn ontstaan.
Kortom weer een zeer geslaagd eindfeest. Alle vrijwilligers van harte bedankt voor jullie inzet.

[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/bvl_bbq_2.jpg[/img]
[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/bvl_bbq_3.jpg[/img]
[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/bvl_bbq_4.jpg[/img]

Meer foto’s zijn te zien op [url=http://www.cojones.nl/board/]cojones.nl[/url]