Zoals elk jaar is het Dames 1 team weer op trainingskamp gegaan, dit keer was het alleen anders…..De junioren gingen ook mee en de bestemming was dit jaar een jeugdherberg in Luxemburg.

Het was een lekker stel bij elkaar: 15 meiden, waarvan 2 Amerikanen, 1 Duitse, 2 uit Voorburg, 1 uit Den Haag, 2 geblesseerde dames, 2 Anouken, 2 zusjes, 1 tennisster, 1 rooie en dame die eigenlijk nog junior is. En natuurlijk de begeleiding: 2 coaches, 1 manager en een scout/manager.
We vertrokken op vrijdag 29 augustus en kwamen ongeveer direct in de file terecht! Maar tegen het einde van de dag waren we dan toch aangekomen. Het lag midden in de bergen; aan een meer: erg mooi!!
De eerste dag hadden we al gelijk een lekke band! Dus allemaal in 1 busje proppen! Maar de band is vakkundig verwisseld door de mensen die niet konden trainen en/of niet direct nodig waren voor de training!!!
Behalve gezellig was het natuurlijk hard werken! Dit werd voor beide teams beloond: op zondag speelden we een wedstrijd tegen het junioren team en dames team van de vroegere club van Tee (Theresa). Gelukkig zorgde ze er doormiddel van verdwaling voor dat de training van zondag iets werd ingekort!
De dames waren vorig jaar kampioen van Luxemburg geworden en verloren nu met 59-76.
Een korte samenvatting van een zeer geslaagd weekend!

Met dank aan Lonneke Bransz voor dit stukje en de foto’s!


oud en nieuw!!

de hele groep in nieuwe kleding

zo………we kunnen naar huis

het weekend zit erop en dat voel je!

onze Eddepet verzorgde de meiden met goed spul!

het uitzicht – niet slecht

even het water testen

mooi he die nieuwe pakjes?

tijdens de wedstijd:
the bench in meeting

effe wachten op de rest