Als de U18 blijft spelen zoals dit en vorig weekend dan zullen de andere tegenstanders slechts voor spek en bonen meedoen in deze poule. De felrode brigade (letterlijk en figuurlijk !) is in prima vorm en laat basketbal zien waar menig ander team jaloers op zou zijn; er wordt fel verdedigd, samenspel kan niet beter, steals en fastbreaks zijn meer regelmaat dan uitzondering en als de ballen er op alle manieren ingaan, wat wil je dan nog meer? Zo werd een week geleden het tegen Jump al 27- 82 en dit weekend deed de U18 er nog eens een schepje bovenop tegen Forwodians. Vanaf de eerste minuut werd o.l.v gelegenheidscoach Ronald (bedankt !) Forwodians al snel onder druk gezet en kon het basketbalfeest voor de U18 beginnen, aanvalleiders Dennis en Mark controleerden de wedstrijd volledig, waardoor de andere spelers Jelle (weer terug van een blessure), Jimmy, Pieter, Janno, Okke en Floriaan naar hartelust konden uitleven in zowel verdediging en aanval. Wat kan basketbal toch mooi en eenvoudig zijn op deze manier! Via 21-4, 43-9,71-16, werd aan het eind van de 4e periode net niet de 100 gehaald: 99-18, alhoewel …. bij het controleren van het sheet kwamen we toch op een score van 100, of was het een verschrijving van de scorer ? Nou ja, doet er ook niet veel toe, U18 zit lekker in zijn vel, blaakt van zelfvertrouwen, speelt als team prima en weet de supporters in vervoering te brengen! Conclusie: de U18 kan zich gaan voorbereiden voor een klasse hoger in 2011 want de U18 heeft in deze klasse niets meer te zoeken met een doelsaldo van 372 voor en 142 tegen, ga zo door mannuhhh ….

[i]Scores (Jump-BVL):[/i] Mark (20), Floriaan (18), Calvin (14), Okke (14), Dennis (12) , Marco (2) en Pieter (2)

[i]Scores (BVL-Forwodians):[/i] Dennis (34), Okke (16), Floriaan (20), Mark (12), Jimmy (7 of 8?), Janno (6), Pieter (4) en Jelle (2)