In de Bloemerd is er weer een nieuw reclamedoek opgehangen. Dit keer is onze BOL-sponsor:

Autobedrijf van Haasteren BV is Toyota dealer, sinds 1978 gevestigd aan de Touwbaan 22 in Leiderdorp, op het industrieterrein de Baanderij. Sinds 2010 zijn wij als bedrijf “Erkend Duurzaam”. In 2014 werd de Leiderdorpse ondernemersprijs gewonnen.De huidige activiteiten zijn;

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s zowel aan particulieren als aan zakelijke gebruikers en leasemaatschappijen, ook private lease.
  • Verkoop van onderdelen en accessoires.
  • Onderhoud en reparatie van alle merken auto’s, aircoservice en inbouw van alle auto accessoires.
  • Verhuur van allesdragers, skiboxen en sneeuwkettingen.( Zie hieronder ).
  • Schadereparatie in eigen huis, plaatwerk en spuitwerk aan alle merken auto’s , ruitvervanging en glasreparaties. Wij zijn als schadehersteller aangesloten bij Schadegarant, Achmea en onderdeel van de Meeus schadeservice.
  • Een tankstation waar je met je bankpas, creditcard ( Visa en Mastercard) Multitankcard en Travelcard dag en nacht benzine en diesel kunt tanken, en tijdens onze openingstijden ook een Carwash kunt gebruiken.

Meer informatie over deze sponsor? Klik HIER