Het bereiken van de 75e jarige mijlpaal, als NBB, hebben ze mede te danken aan de inzet van vele vrijwilligers die zich met hart en ziel hebben ingezet voor onze sport. De mijlpaal van 75 jaar NBB willen ze dan ook benutten om een deel van deze mensen persoonlijk te bedanken en te eren. Alle verenigingen in Nederland zijn namelijk opgeroepen om een persoon op te geven die veel voor de club betekent: de local living legend! Een uitgelezen kans voor ons om onze Simone van Meurs in het zonnetje te zetten!

Als BV Leiderdorp hebben we Simone opgegeven als onze local living legend. Op die manier willen ze haar bedanken voor haar tomeloze inzet, tijd en bevlogenheid: dit als speler (vele jaren!), coach, trainer, bestuurslid, organisator van allerlei activiteiten enz. enz.  Het is te veel om op te noemen. Dank!

Ook vanuit Basketball Nederland willen ze haar, namens de hele basketball community, bedanken voor haar inzet binnen onze vereniging. Dit doen ze door Simone uit te nodigen voor de Living Legends  Night. Tijdens deze avond is er een interland van de Orange Lions dames tegen Tsjechië. Deze interland zal gespeeld worden op donderdag 24 november 2022. Meer informatie is HIER te lezen.