Wolves: Draag je steentje bij en doe mee met de Grote Clubactie!

Ook dit jaar doet BVL weer mee aan de Grote Clubactie. De Grote Clubactie is een snelle manier om de clubkas te spekken. Vorige jaar was deze actie een groot succes dusss ook dit jaar maken we de actie weer financieel aantrekkelijk voor iedereen!
[b]Je gaat namelijk per 10 verkochte loten ZELF 5 euro verdienen!!![/b]
Als je een beetje je beste doet verkoop je in een uurtje 20 loten, en dan heb je dus zelf 10 euro verdiend!!!
En …. voor het team dat de meeste loten verkoopt wordt door BVL ook een TEAM-prijs uitgereikt!!!

Hoe werkt de Grote Clubactie?
Van iedere lot van 3 euro gaat 2,40 euro direct naar de clubkas. Per 10 verkochte loten ontvangt de club dus 24 euro en hiervan geeft de club 5 euro terug aan het lid dat ze verkocht heeft!!!

[img]/img/nieuws/groteclubactie1.jpg[/img]

De Grote Clubactie in 7 stappen
1. De clubcoördinator – in ons geval Hennie Wilthof – stuurt de actie binnen BVL
2. Alle (jeugd)leden gaan natuurlijk loten verkopen, middels een eenmalige machtiging waar de koper voor tekent (zodat we geen geld hoeven te innen)=> belangrijk is wel dat alles duidelijk leesbaar wordt ingevuld!!
3. NIEUW!!! Per 10 verkochte loten, krijgt het lid 5 euro via BVL uitgekeerd!!! (bij 20 loten dus 10 euro, bij 30 loten dus 15 euro etc etc)
4. NIEUW!!!! Voor het team dat de meeste loten verkoopt wordt een TEAMprijs uitgereikt!!!
5. Voor de leden die de meeste loten verkopen, stelt ook de Grote Clubactie leuke prijzen beschikbaar, zie ook www.kids.clubactie.nl (voor verkopers tussen 6-13 jaar)
6. De trekking van de loterij en de uitkering van de prijzen wordt verzorgd door de Grote Clubactie

Als BVL verwachten wij dat ieder jeugdlid minstens tien loten verkoopt. Dat is prima te doen: meestal raak je die in je eigen familie en vriendenkring zo kwijt! Nog mooier is het natuurlijk als je als kind gekleed in je BVL-tenue langs de deuren in je buurt gaat, zodat je nog veel meer loten kunt verkopen!

Voor de jongste jeugdleden nog wat regeltjes op een rij, die jullie kunnen gebruiken om uitleg te geven aan de mensen aan wie je een lot wilt verkopen:
1. Hallo, ik ben lid van de Basketbal vereniging Leiderdorp.
2. Wij doen allemaal mee met de Grote Clubactie
3. Wilt U een lot van 3 euro van mij kopen?
4. Van de 3 euro gaat 2,40 euro naar de clubkas en daarmee kunnen we allerlei materialen kopen, zoals nieuwe ballen, opleidingen voor trainers en leuke (jeugd)activiteiten betalen!
5. Als U hier voor een eenmalige machtiging tekent met een handtekening (1 lot = 3 euro, 2 loten = 6 euro etc), dan ontvangt u een of meerdere lotnummer(s) op uw bankafschrift => graag alle gegevens duidelijk leesbaar invullen !!!!
6. De trekking is op donderdag 8 december 2015. (prijswinnaars ontvangen automatisch hun prijs)
7. Op de site www.clubactie.nl kunt U het prijzenpakket vinden.
8. Vervolgens geef jij de koper een bedankbriefje en een deurzegel.
9. En bedank natuurlijk de koper namens BVL!!
10. Als degene al een lot heeft gekocht, dan is het jammer en kun je vragen of hij/zij volgend jaar bij jou wil kopen….?

En via de GCA kun jij je via [url=http://kids.clubactie.nl][b]kids clubactie[/b][/url] registreren en maak je ook kans op allerlei prijzen zoals een iPad, een fiets ect. Bij 20 loten kun je via GCA een gratis pretparkkaartje ontvangen, een dagje schiphol of 65% korting in de Masita webshop. Bij deelname aan de Grote Clubactie krijg je ook een gratis film van Pathé Thuis.

En wat nu?
In de week van 26 september worden de verkoopboekjes uitgedeeld op de training. [b]De lotenverkoop start op zaterdag 1 oktober en dat mag niet eerder![/b] In de week van 7 november dien je je ingevulde boekje weer in te leveren bij je trainer.
Wil je nog een boekje omdat je de beste lotenverkoper van BVL wilt worden, dat kan! vraag dit dan via je trainer aan! Wees er in je eigen buurt snel bij, want BVL is natuurlijk niet de enige club!

[b]LET’s GO FOR IT….uit liefde voor ons cluppie!!![/b]
Voor meer informatie serve naar: [url=http://www.clubactie.nl][b]Clubactie[/b][/url]

[img]/img/nieuws/2groteclubactie.png[/img]