Na de kerstvakantie is besloten om toch een U18-2 in te schrijven in de competitie. Dit team dat bestaat uit de spelers Najib, Jaap en Natnael en werd aangevuld met Jeroen, Karim, Ihaab, Bo en Mathijs. Zaterdag 17 januari was de eerste wedstrijd tegen Forwodians, een tegenstander waartegen de U18-1 voor de kerst al tegen gespeeld had; geen snelle technische jongens, maar wel lange, zeg maar heeeele lange jongens! Na een 0-8 run van onze kant met prima intercepties, ging Forwodians al gauw over in een zone en dus moest het daarna bij de U18-2 van het schot komen om die zone te breken. Het werd al gauw duidelijk dat het schot van de U18-2 nog niet OK was, bovendien moesten vooral de kleine jongens het afleggen tegen die “ForWOOD”, die in de bucket stond; Forwodians wist van de zone (helaas) goed te profiteren en kwam weer terug in de wedstrijd: 15-22 bij rust. In het 3e kwart werd er meer gelet op de interceptie en gaf de snelheid de doorslag voor een overwinning, na het 3e kwart stond het 22-42, Forwodians wist in de 4e kwart nog wel dichterbij te komen, maar de punten gingen toch vrij eenvoudig mee naar Leiderdorp: 36-52.

Het was nog even wennen in Voorhout voor de U8-2, maar de inzet van jongens als Okke, Nahib en Jaap en Karim was prima, met name de verdediging. Daarnaast beschikt de ploeg over spelers als Jeroen en Ihaab, die het spel kunnen controleren en fantastische assists kunnen geven, maar de Man of the Match was ongetwijfeld Natnael, die laat zien enorm gegroeid te zijn in zijn spel en waarvan we zeker nog leuke dingen gaan zien, kortom als coach van de U18-2 smaakt dit naar meer !!