De Spakenburgse Visspecialist ( Bertus Bos ) is onze (eerste) BALLENSPONSOR van de week!

Vanmiddag (zondag 30 nov) werd namens [b]de Spakenburgse Visspecialist[/b] (gevestigd in de Winkelhof te Leiderdorp) een wedstrijdbal uitgereikt aan het [b]meisjesteam MU14[/b]. Deze vishandel sponsort op deze wijze BVL.

[img]/img/nieuws/IMG_3916.JPG[/img]

[b]Kent u onze sponsor al???[/b]

[b]De Spakenburgse Visspecialist [/b]is een vis-delicatessen winkel waar kwaliteit en vakmanschap vooraan staan. Specialist in luxe visschotels en kibbeling. Ook voor uw Catering, Haringparty en Partymaterialenverhuur. Ze bakken uw vis tot een half uur voor sluitingstijd.

[img]/img/nieuws/vis_header.jpg[/img]

Wilt u meer informatie over vis en gezondheid of zwanger en vis of een ander onderwerp bekijk hun informatiepagina´s en u doet een zee van wijsheid op.
Zij hebben ook een eigen catering voor bedrijven en particulieren. wilt u een warm en/of koud buffet op maat dan bent u bij deze visspecialist op het juiste adres. U kunt ook uw lunch bestellen en laten bezorgen. Snel, lekker en gemakkelijk!
Wilt u voor de feestdagen of een andere gelegenheid visschotels of een andere salade bestellen, dan kan dat ook lekker thuis online via hun web shop.
U kunt uw bestelling ook telefonisch, of per e-mail doorgeven.

De Spakenburgse Visspecialist
Winkelhof 7a
353TR Leiderdorp
[url=http://www.website.nl]www.despakenburgsevisspecialist.nl[/url]