Op zondag 28 september speelde BVL U10-1 de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. In een klasse hoger dan vorig seizoen was het jongensteam U10-1 van BV Squirrels uit Berkel en Rodenrijs de tegenstander.
De afgelopen week was er goed getraind en keken de kinderen vol vertrouwen uit naar deze wedstrijd. Al snel bleek dat de tegenstander technisch maar vooral fysiek een stuk verder te zijn dan onze meisjes en jongens. Ondanks veel inzet kon niet worden voorkomen dat met 7-48 werd verloren.
Maar de cijfers zeggen niet alles. Het samenspel wordt steeds beter, het spelinzicht van de spelers verbetert en de trainers hebben er alle vertrouwen in dat het nog beter gaat worden. Voor Roos en Vita was het de eerste officiële wedstrijd ooit. Roos wist zelfs haar eerste twee punten op het scorebord te zetten.

Volgende wedstrijd is tegen de Bouncers uit Waddinxveen en dan beginnen we gewoon weer met 0-0 en hopen we op een beter resultaat.