Op donderdagavond 10 april organiseert Sport 2000 in de Winkelhof in samenwerking met BVL een VIP koopavond voor alle (ouders van) leden van BVL. Je krijgt deze avond [b]20% korting op de gehele collectie [/b]muv van al bestaande aanbiedingen!!!
Heb je bijvoorbeeld nog nieuwe gymschoenen, zwemkleding of een longboard nodig of wil je het Nederlands voetbalelftal deze zomer aanmoedigen in het officiële shirt dan kan je die avond je slag slaan.
Naast deze prachtige korting zal Sport 2000, afhankelijk van het aantal leden van BVL dat die avond komt, [b]een leuke bijdrage doen aan de clubkas van BVL[/b]. Dus … kom met zijn allen!!! Neem je familie mee, maak gebruik van die korting en help je club, jouw BVL!

Voor meer informatie zie bijgaande flyer waarin je ook kunt lezen dat Sport 2000 die avond ook nog zorgt voor een hapje en een drankje.

[img]/img/nieuws/Flyer_BVL_Sport2000.jpg[/img]