BVL EN BOLWERK

Na twee seizoenen deel uitgemaakt te hebben van Bolwerk – het vrijwillig samenwerkingsverband van BVL, BV Oegstgeest en BS Leiden – zal onze club met ingang van het seizoen 2013/14 geen deel meer uitmaken van dat verband.

Verschil in visie, versterkt door miscommunicatie, heeft ons doen besluiten, dat verder gaan op de ingeslagen weg voor BVL niet langer verantwoord was. Daar hebben we goed over nagedacht en alle plussen en minnen afgewogen. Wij willen niet alleen werken aan talentontwikkeling, maar ook diegenen van jullie die vooral om het plezier in basketball naar BVL komen, alle aandacht geven.

We gaan dus op eigen kracht verder. Met een sterk groeiende, talentvolle jeugd, een dames- en een herenteam op rayonniveau, met enthousiaste ouders/verzorgers daaromheen en trainers en coaches die hun sporen in basketball hebben verdiend als basis. We zullen verder werken aan een opleidingsprogramma, dat iedereen kansen geeft om door te groeien naar rayonselecties en zelfs op spelen op landelijk niveau.

Meer dan ooit geldt: SAMEN MAKEN WE ONZE CLUB!

m.vr.gr.
het bestuur van BVL