De spanning stijgt: het is bijna zover, het BVL-kamp komt eraan. Hierbij de laatste informatie, voor een geweldig leuk kamp.
[b]Vrijdag 17 augustus[/b] vertrekken we om 12.00 uur vanaf de Bloemerd naar Lunteren. Zorg ervoor dat je thuis reeds een boterhammetje hebt gegeten!
Vanaf 11.30 uur zal de kampleiding aanwezig zijn om jullie te ontvangen. Wanneer je aankomt meld je dan, met je ouder of begeleider, bij de kampleiding.

In Lunteren verblijven we in een kamphuis op het terrein van Recreatiepark [b]“De Goudsberg”[/b]. Op dit terrein is een basketbal- en voetbalveld, een speeltuin, een buiten- en binnenzwembad en net buiten het terrein is een zeer bosrijk gebied. Genoeg dus om het hele weekeinde plezier te hebben!
De organisatie neemt voldoende eten, drinken en lekkers mee voor het hele weekeinde en het is dus niet de bedoeling dat de jullie zelf ook nog wat meenemen.

BVL heeft sinds kort een Facebook-account en jullie kunnen via onderstaande link “vriend” worden. Nu al kun je er volop foto’s vinden van voorgaande activiteiten en het thuisfront kan tijdens het kamp de highlights volgen !! Na het kamp volgen zsm alle foto’s!
[b]http://www.facebook.com/basketbal.leiderdorp[/b]

[b]Zondagmiddag 19 augustus[/b] zijn we om ongeveer 16.30 weer terug in Leiderdorp. Wilt u er voor zorgen om op tijd aanwezig te zijn?