Ben jij gek op basketball en wil je graag je skills verbeteren?
Dan hebben wij de oplossing voor jou!
Van 13 tot 15 augustus is er het MarlousNieuwveenBasketballCamp in Katwijk. Plezier in het spel zal hier centraal staan maar we gaan er ook zeker voor zorgen dat je beter leert basketballen!

Marlous Nieuwveen is de beste, meest ervaren center van Nederland. Ze speelde in de WNBA voor de LA Sparks en is een vaste waarde van het Nederlands Team. Deze 1,95 lange center is het boegbeeld van het dames basketball in Nederland. Afgelopen jaar won Marlous de nationale beker, het landskampioenschap en de supercup. Kortom dit kamp mag je niet missen!!

[img]/img/nieuws/Flyer Front2-001.jpg[/img]

We zullen dagelijks van 9:00 tot 17:00 trainen waarna je naar huis mag, je kan dus lekker in je eigen bed slapen.

De trainingen worden gegeven door de beste spelers, speelsters en coaches die Nederland rijk is. Hou de facebook pagina in de gaten om er achter te komen van wie je beter gaat leren basketballen!

Je wordt in een groep ingedeeld met spelers en speelsters van je eigen niveau zodat iedereen optimaal gebruik kan maken van de trainingen. Tijdens het CampToernooi kan je al je skills laten zien terwijl je met jouw CampTeam strijdt voor het kampioenschap!

Uiteraard is er continue medische begeleiding aanwezig en zorgen wij voor voldoende eten en drinken. Tevens kunnen wij rekening houden met speciale dieet wensen.
De kosten voor het MarlousNieuwveenBasketballCamp zijn € 159,-
Dit is inclusief bal, shirt, maaltijden, drinken en certificaat!
Je kan je opgeven voor het BasketballCamp door een mailtje te sturen naar: [b]MarlousNieuwveenBasketballCamp@gmail.com[/b]

KOM JIJ OOK??? EN NEEM AL JE VRIENDJES/VRIENDINNETJES MEE!!!