Hallo BVL-ers,

Lekker geschaatst de afgelopen dagen? De benen uit je lijf gereden tijdens de schoolwedstrijden? En allemaal gewonnen, hoop ik! En dan nu weer met frisse longen de zaal weer in om je wedstrijd te spelen, energie te over!

Heb je hem al in je agenda staan? De voorjaars-ALV staat gepland voor donderdagavond 19 april. Er komt weer een heel rijtje interessante punten aan de orde, dus als je event kunt…praat dan mee en laat het bestuur je mening weten over wat beter kan in het belang van BVL, van je team en van jezelf.

Meepraten kan ook over een volgende verkoopactie die we weer met Praxis gaan opzetten! Laat je creativiteit de vrije loop en kom met je suggesties voor een unieke aanpak van zo’n actie. De spanning zit natuurlijk altijd tussen de gedachte van Praxis, dat zij zo laat mogelijk willen informeren om de concurrentie af te troeven en ons belang, dat wij ons zo goed mogelijk willen voorbereiden. Ik hoor graag van jullie, dat steunt me weer bij het naderende gesprek met Praxis.

Laatst was ik bij het Sportdebat, georganiseerd door het Leiderdorps Weekblad. Dat loopt vooruit op de Sportnota van de Gemeente, die na de zomer komt. Het lijkt erop, dat er flink bezuinigd zal worden op de sport…..da’s dus niet zo fijn. In hoeverre die ons zullen treffen, dat horen jullie nog. Wat ik daar ook hoorde is, dat het initiatief van BVL – samen met Leython DC en De Spotvogels in het BOL overleg – om adverteerders voor De Bloemerd te werven, erg gewaardeerd wordt! Een mooi steuntje in de rug dus voor ons.

Zo heb ik een mooi bruggetje…..valt het jullie ook op, dat de wanden van De Bloemerd steeds kleurrijker worden? Ja toch? Nieuwe adverteerders zijn Achthoven Autoservice, fysio De Ommedijk, Barendse loodgieters, ABNAMRO, Van der Poel loon-en aannemingsbedrijf en Partyverhuur Leiden. En met een aantal bedrijven zijn we als BOL nog in gesprek…..

Ik hoop, dat jullie je neef, je tante, je ouders en je buren ook nog weer eens vragen, of zij interesse hebben in een doek in onze sporthal! Of ze nou een eigen bedrijf hebben, of in loondienst werken…alle extra inkomsten zijn meer dan welkom! En laat onze adverteerders vooral ook weten, dat je ze kent van hun doek in De Bloemerd: dat willen ze graag weten en willen natuurlijk graag iets van hun centjes aan reclame terugverdienen. Dus…als je een feestje hebt, als je een bankrekening wilt openen van je vakantiegeld, als je autootje panne heeft…..denk aan onze adverteerders! Met Ommedijk gaan we trouwens nog een sportblessure-spreekuur opzetten, dus daarover hoor je weldra meer.

Nou, dat was het weer even. Veel plezier met trainen, met je wedstrijden!

Arie van de Nadort, vz.