Het was dit weekend improviseren geblazen. HU22 speelde op dezelfde tijd als HU20 en dus werden spelers gedeeld en het HU20 team aangevuld met HU 18 spelers.
Vol goede moed werd er afgereisd naar Nieuw Lekkerland.
De eerste periose lag het tempo laag. Mark en Dennis kwamen net uit Oostenrijk waar ze een week skiles hadden gehad. Dat was te zien, ze zigzagden overal tussendoor en misten bijna alle schoten. Ook het teamgevoel was er niet waardoor veel voor eigen succes gegaan werd.
Met 9 tegen 9 werd periode 1 afgesloten, ook periode twee ging gelijk op, met name door de goede acties van Mark R. Bij de rust was het 19 tegen 21.
Hoewel er goede plannen gesmeed werden, kwam het spel in het veld niet op gang. Er werd veel voor fouten gefloten, hetgeen irritaties opriep.
De derde periode verliep slecht en werd met 7 punten verloren. In de vierde periode moest Dennis het veld verlaten met een blessure, Tycho kreeg een vijfde P. We kwamen er niet meer aan te pas, het teamspel was slecht en de spelers van Hu 18 moesten opboksen tegen het fysieke spel. Ook deze periode werd verloren.
Uiteindelijk werd het 37 tegen 55.
Een wedstrijd om snel te vergeten!

Dylan 2 pt./2P, Wessel 4 pt., Dennis 2 pt./3P, Mark 7 pt./4P, Tycho 4 pt./5P, Marco 4 pt., Floriaan 2 pt./4P, Mark R. 10 pt./2P, Calvin 2 pt./1P