Op 2 januari a.s. organiseert BV Oegstgeest een aantal oefenwedstrijden in de vorm van
een minitoernooi voor de bolwerk rayonteams MU14-1 & MU16.

Voorafgaand daaraan organiseren ze voor de meisjes U10 t/m U16 van het bolwerk die niet in de rayonteams spelen, een clinic. Gewoon een echte meidendag dus, verdeeld in 2 groepen, U10/12 en U14/16, lekker een paar uurtjes basketballen in de vakantie en daarna de bolwerkteams aanmoedigen. Jorrick Creyghton en Wouter Star (ex BVO en trainer bij het RTC Noord en coach van het MU18 team van Celeritas Donar/RTC) zullen deze clinic verzorgen. Alle meisjes binnen de bolwerkverenigingen in bovengenoemde leeftijdsklassen zijn welkom. We zullen ook in de lokale kranten aandacht besteden aan het evenement en meisjes die geïnteresseerd zijn in basketbal aanmoedigen om te komen. Vriendinnen zijn dus ook welkom. Hoe meer meiden hoe beter.

[img]/img/nieuws/Welcome to poster land![2].jpg[/img]