Hallo beste BVL-ers,

Hebben jullie ook zo genoten van de Europese kampioenschappen Basketball in Litouwen? Wát een snelheid in de acties, fraaie dunks, grote inzet om de bal te veroveren en op maat te passen, spanning tot het laatste fluitsignaal. Vanavond (ik schrijf dit stukje op 18 september) de finale tussen Spanje en Frankrijk. Macedonië en Rusland eruit in de halve finales, toch niet de minste landen!

In mijn eigen jeugd speelde ik volleybal in competitieverband en daarnaast basketball en handbal in school- en collegeteams. Ik droomde er vaak van dat ik de nationale of zelfs de internationale top zou halen, ik droomde van de [b]Olympische Spelen[/b] en miste geen wedstrijd op tv. Net als nu bij jullie vaak het geval is, waren mijn ouders de beste supporters bij wedstrijden. Helaas…… ik heb het niet waargemaakt, heb niet in de top gespeeld. Maar mijn speelplezier was er toch nooit minder om!

Ik hoop dat jullie bij het begin van de nieuwe basketbalcompetitie ook weleens dromen, dromen dat je de beste wordt in je sport, dat jouw team kampioen wordt, promotie maakt en jíj het alles beslissende punt scoort. Dat je droomt dat je de absolute top bereikt (natuurlijk zonder je school, studie of beroep te verwaarlozen….). Kortom, ik wens jullie allemaal heel veel succes en een gezonde dosis ambitie én sportiviteit op het veld: tijdens de trainingen en in de wedstrijden die komen gaan.

Als deze nieuwsbrief van BVL verschijnt, loopt de [b]Grote Clubactie[/b] op z’n eindje. Ik hoop dat je voor de vereniging een mooi aantal loten hebt kunnen verkopen….dat brengt immers geld in het laatje van onze club! Geld, waarvan we weer betere ballen kunnen kopen. Geld, waarvan we jullie naar scheidsrechtersopleidingen kunnen sturen. Geld, dat we hard nodig hebben om de zaalhuur te kunnen betalen, enz. enz.

In deze nieuwsbrief lezen jullie ook over onze ambitie om samen met volleyballers en badmintonners te zorgen voor inkomsten uit reclamegelden: we willen zo veel mogelijk doeken aan adverteerders in De Bloemerd verkopen. Wij als bestuur van BVL hopen natuurlijk, dat jij je ook hiervoor wilt inzetten! En wat is er leuker dan te spelen in een sporthal waarin een doek hangt dat jij hebt aangebracht, nietwaar? Succes!

Veel leesplezier met deze nieuwsbrief!

Arie van de Nadort
Voorzitter BVL