BV Leiderdorp is de laatste jaren weer op weg om een gezellige grote sportieve vereniging te worden. Met de komst van een Activiteitencommissie, een terugkerend jeugdkamp en een succesvolle samenwerking met BS Leiden en BV Oegstgeest gaat het weer de goede kant op met onze basketbalvereniging. Daarbij hoort natuurlijk een geweldige website.

De BVL-website is op dit moment een hele handige en functionele website. Er zitten allemaal snufjes in waarmee de leden o.a. de wedstrijden, standen en de zaaltaken kunnen checken. Hier zijn we als vereniging natuurlijk heel blij mee, maar helaas heeft de Websitecommissie niet altijd de tijd om zich bezig te houden met de website.

Daarom zijn we op zoek naar iemand die zich wil gaan bezighouden met het opleuken en up-to-date houden van de website. Je moet hierbij denken aan de opmaak, de inrichting en het bedenken van nieuwe redenen om onze website te bezoeken. Enige IT-kennis is handig, maar geen vereiste. Belangrijk is dat je enthousiast bent en dat je het leuk vindt om te bedenken hoe de website beter kan worden gemaakt.

Mocht je zin hebben om de vereniging te helpen, stuur dan een mailtje naar pieter.botman@gmail.com.