[img]/img/nieuws/LOL-logo_groot.png[/img]

Bij deze nodigen we alle ouders/verzorgers uit met een kind dat uitkomt in het bolwerk, voor een informatieavond op maandag 19 september van 19.15 tot 20.30 uur. Locatie, de ZZ-Lounge, Boshuizerlaan 3, ingang zwembad, 1e etage.
Na enkele maanden van voorbereidingen waarin zaken zijn geregeld als selectietrainingen, coaches, trainers, scheidsrechters, trainingsruimtes, zaalruimtes, coördinatie wedstrijdschema’s, afstemming tussen de clubs en het Rayon etc., is het nu zover. De eerste bolwerktrainingen zijn gestart en voordat we het beseffen beginnen de competities.
Wij willen u graag informeren over een aantal zaken waar bolwerkspelers mee te maken krijgen. Niet alleen over organisatorische/technische zaken zoals afstemming tussen bolwerkteams en Zorg en Zekerheid Eredivisie jeugdteams, maar ook over de fysieke aspecten die sporten op hoger niveau met zich meebrengt. Een sportarts zal een en ander toelichten.
Daarnaast geven wij u graag de gelegenheid de eventueel bij u aanwezige vragen op deze avond te stellen.
Betrokkenheid van ouders is van groot belang als uw kind bij een vereniging speelt. Als uw kind niet alleen recreatief speelt, maar wekelijks enkele keren traint om het beste uit zichzelf te halen, is support van huis uit nog belangrijker.
Daarom stellen wij het zeer op prijs als u deze avond aanwezig kan zijn. Voor alle duidelijkheid, het is niet de bedoeling dat uw kind meekomt.