Het seizoen zit erop, dus blikt ook de activiteitencommissie even terug…. Op een super geslaagd seizoen vol leuke activiteiten!!

Het seizoen 2010/2011 startte met de comeback van het legendarische BVL- jeugdkamp!
In oktober hebben met zijn allen Oudhollandse spelletjes gespeeld, , lekker patatjes gegeten en zijn we erna gaan discozwemmen!!!

In december trainden Sint en Piet onverwachts mee

In januari speelde de jeugd een topbasketbaltoernooi!

En toen de spannende finalewedstrijden van Wereldtickets Dames! We zijn met een grote bus naar de 2e finalewedstrijd Binnenland-Dames 1 Wereldtickets geweest en erna hebben we ze in de Bloemerd naar de overwinning geschreeuwd!

Als afsluiting van het seizoen was er op 21 mei een ouder-kindtoernooi, met een hoge opkomst en natuurlijk legden de ouders het weer af tegen onze jongste jeugdtoppers! Ook hebben de oudere leden nog gemixed gespeeld met deze jonge toppers! In de middag zijn alle vrijwilligers (bestuursleden, coaches, commissieleden) in het zonnetje gezet met een heerlijke boottocht (in sloepen van Wim en Paul, thx!!) door de grachten van Leiden met een hapje en een drankje. En vanaf 21.00 uur een RED-party in The Duke, waar ook de laatste kampioenen de medailles om hun nek gehangen kregen!

Wat een topjaar!!! En natuurlijk zijn we van plan de komende jaren zo door te gaan.

Als start van het komend seizoen gaan we met de 34 kinderen van U10, U12 en U14 van vrijdag 12 tot en met 14 augustus op BVL-kamp naar Lunteren. Net als vorig jaar wordt het een leuk weekend vol activiteiten, lekker eten en veel lol. Meer informatie volgt zo snel mogelijk, dus houd je mail en de website in de gaten.

De activiteitencommissie is al weer druk bezig met het verzinnen van activiteiten voor volgend jaar. We kunnen in ieder geval al verklappen dat het weer een seizoen zal zijn vol activiteiten! Mocht je zelf een leuk idee hebben voor een feestje of een toernooitje, laat het ons dan weten via pieter.botman@gmail.com.

Voor oudere leden willen we ook graag activiteiten (helpen) organiseren, dus kom maar op met je ideeën en initiatieven!! Ook als je ons wilt helpen bij het uitvoeren en organiseren van activiteiten kun je een mail aan Pieter sturen.

Groeten en tot snel!

De activiteitencommissie,
Mariska, Maaike, Simone, Okke, Charmayne, Pieter B., Pieter K. en Wim