Op zaterdag 25 juni jl speelde het U12-1 team, ter afsluiting van het seizoen, een toernooi in Nieuwerkerk aan den IJssel. Na alle poule-wedstrijden te hebben gewonnen werd ook de finale winnend afgesloten. Het team keerde met de beker terug naar Leiderdorp. (Staat intussen bij de andere bekers in De Bloemerd.)

De spelers van U12-1 gaan in het nieuwe seizoen in verschillende teams spelen en dus was het toernooi van de Waterdragers een mooie gelegenheid om het seizoen sportief af te ronden. [i](Op een eerder moment was dit al gedaan met een succesvolle barbecue.)[/i]

De tegenstanders Zoebas, Waterdragers en Flax Field Fighters (FFF) werden door snel samenspel en vele combinaties weggespeeld. Alle spelers droegen bij in dit goede spel en het mooie resultaat.

Het team bestond uit: [b]Megan, Lotte, Fee, Nezar (U10-speler), Ihaab, Gideon, Dylan en Wessel[/b]. Coaches: [b]Elise en Peter[/b]. Allen van harte gefeliciteerd!!!

[img]/img/nieuws/Resize of Resize of DSC03069.JPG[/img]