LET OP!! DE HELE VERENIGING IS UITGENODIGD VOOR HET MIDDAGTOERNOOI!!

Het seizoen loopt op zijn einde. De competities zijn afgelopen. De meeste winnaars zijn bekend en hier en daar wordt nog een finale gespeeld voor de eerste plek. Als we zo naar de standen kijken kunnen we zeggen dat BVL het goed heeft gedaan. Er is veel gewonnen dit jaar door meerdere teams. Maar ook naast het veld was het gezellig met het Jeugdkamp aan het begin van het seizoen en verschillende activiteiten gedurende het seizoen.

Genoeg reden om dit seizoen af te sluiten met een [b]BVL Verenigingsdag op zaterdag 21 mei 2011!![/b]

Dit jaar bestaat de dag uit twee delen. Een middag met twee toernooien en een feestavond voor de oudere jeugd en senioren.

[b]Toernooien in de Bloemerd[/b]

[b]Van 12.00 tot 13.30 uur[/b] is er een ouder-kind-toernooi voor [b]U10 en U12[/b]. Eerst spelen de kinderen tegen hun eigen ouders en erna maken we mixed teams van de ouders en de kinderen.

Daarna is er [b]van 13.30 tot 15.00 uur[/b] een mixed-toernooi voor de jeugdteams [b]U10 t/m U22 en de Senioren[/b]. We doen alle leeftijden, meisjes en jongens en dames en heren door elkaar.

Geef voor je voor 1 of beide toernooien op via pieter.botman@gmail.com zodat we weten hoeveel leden we kunnen verwachten.

[b]Seizoens-eindfeest BVL[/b]

Zaterdagavond 21 mei kleurt de Duke BVL rood voor een feestelijk afsluiten van het seizoen. We hebben als club hard gewerkt om er een sportief succesvol jaar van te maken dus we hebben wel een drankje verdiend. Hiervoor is iedereen van [b]U18 en ouder[/b] uitgenodigd.

[b]Vanaf 21.00[/b] uur is iedereen welkom. De entree is gratis en de consumpties zijn voor eigen rekening. Of te wel je betaalt je eigen drank.

Kom gezellig met je team, vrienden of familie, trek wat [b]roods[/b] aan (of heb ergens een rode kleine touch…) en proost mee om terug te kijken op een geweldig seizoen. Vergeet ook niet om je medaille om te doen als je er eentje gewonnen hebt.

Geef je ook hierbij op via pieter.botman@gmail.com.

Tot zaterdag 21 mei in De Duke of de Bloemerd!! De hele activiteitencommissie is van de partij!!

Groetjes van de activiteitencommissie